FAQ

Onderstaand vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een mailtje via info@destraatdrukkerij.nl!

Waar kan ik de producten kopen? Onze producten zijn niet langer te koop op onze website.

Ik heb dit eerder gezien. Klopt dat? Ja! Het bedrijf Raubdruckerin, gevestigd in Berlijn, produceert producten met afdrukken van straatobjecten in Europese steden. Onwijs tof! De Straatdrukkerij richt zich specifiek op Nederlandse dorpen en steden.

Afdrukken maken van de straat. Mag dat zomaar? Ja! Zolang we de straat na het printen in ere herstellen (wat we zeker doen!) is er veel mogelijk. Wel zijn sommige straatobjecten auteursrechtelijk beschermd. We benaderen in dat geval de kunstenaar voordat we printen.

Maak je het wel weer schoon? Zeker! De straat is mooi en mag gezien worden, dus die laten we vaak zelfs schoner achter dan we hem aantreffen.

Wat voor verf gebruik je? We gebruiken een textielverf op waterbasis, zodat de verf makkelijk van de straat te verwijderen is, maar wel geschikt is voor textiel.

Kunnen de producten gewassen worden? Ja! Door de producten te verhitten (doen wij voor je!) fixeert de verf zich en worden de producten wasbaar. Op 30 graden wassen en in de lucht laten drogen is het beste voor het product, en het milieu! De producten kunnen gestreken worden. Was de producten binnenstebuiten en met gelijke kleuren.

Waar ga je nog meer producten printen? Dit is nog niet bekend. Wat vind jij? Weet je een leuke printplek in jouw stad of dorp? Laat het weten op onze social media!

Hoe kan ik mijn bestelling betalen? De producten zijn tijdens het bestellen met Ideal te betalen. Ideaal!

Hoe snel worden mijn producten verzonden? Alle producten in de uitverkoop zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt en kun je binnen 5 werkdagen thuis verwachten. Het product van de maand wordt na bestelling bedrukt en verstuurd. Deze kun je de eerstvolgende maand thuis verwachten. Heb je bepaalde leverwensen? Stuur ons een mailtje en we proberen je tegemoet te komen!

Wat zijn de kosten van mijn verzending? De verzendkosten zijn €4,95. De producten worden als brief- of pakketpost verzonden naar het opgegeven verzendadres. 

Kan ik mijn bestelling retourneren? Ja! De bestelling kan binnen 14 dagen terug worden gestuurd. Stuur ons hiervoor een mailtje. Het betaalde bedrag wordt zo snel mogelijk teruggestort, exclusief verzendkosten. 

Kan ik producten op maat laten maken of een grote bestelling plaatsen? Ja! Er zijn oneindig veel combinaties mogelijk aan producten en afdrukken. Naast textiel zijn ook interieurobjecten een optie, dit alles met een afdruk van een straatobject te vinden op de Nederlandse bodem. Ook grote aantallen zijn mogelijk. De prijzen en levertijden zijn afhankelijk van de bestelling. Stuur ons een mailtje, we denken graag met je mee!

Bij het bezoeken van de website ga je akkoord met het gebruik van cookies, meer informatie vind je op: https://automattic.com/cookies/ Sluiten