Over ons

DE STRAATDRUKKERIJ IS NIET LANGER ACTIEF

Wat leuk dat je interesse hebt in De Straatdrukkerij! Lees hier ons verhaal:

De straat biedt zoveel mooie plekken maar vaak wordt hier overheen gekeken, of letterlijk overheen gelopen. De Straatdrukkerij daagt mensen uit om meer om zich heen te kijken. De straat mag gezien worden! Het heeft karakter, een geschiedenis, mooie designs én het verandert met de tijd. De meest typische, historische, mooie en exclusieve prints komen daarmee recht van de straat.

Van alle fysieke locaties waar een straatobject te vinden is kan een afdruk worden gemaakt. Denk aan putdeksels, boomroosters, plaquettes, hekwerken, ornamenten en ‘eerste stenen gelegd door’. 

Al onze producten hebben een afdruk van een straatobject. Wij doen dit door straatobjecten met een mooi design te verven en hier producten tegen aan te drukken (scroll naar beneden voor video). Zo blijft op elk product een unieke afdruk achter. We maken een openbare plek tot een individueel product, en een herinnering tot iets tastbaars. 

De producten worden handgemaakt. Hiervoor gebruiken we kwalitatief goede en comfortabele producten, mooie en karakteristieke locaties en een verf op waterbasis. Na het afdrukken worden de locaties natuurlijk weer goed schoongemaakt.

We beginnen hiermee in Tilburg. Dé textielstad van Nederland en tevens de woonplaats van de oprichtster van De Straatdrukkerij. Deze stad is experimenteel, humoristisch, tegendraads, daadkrachtig, rauw en sociaal. Nét als de productenlijn. Ons initiatief werd warm ontvangen: de Awesome Foundation Tilburg beloonde ons in januari 2018 met €1000 euro voor het beste idee voor de stad. Dit gaf ons de kans om De Straatdrukkerij op te starten! Tilburg, we dagen je uit: Toon je Trots!

De ambitie is er om binnenkort uit te breiden naar andere Nederlandse steden en dorpen met trotse inwoners. Volg ons op social media en blijf op de hoogte! 

Lees hieronder verder:


Het team

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie
  Oprichtster

  Hoi! Ik ben Michelle, een trotse Tilburgse en onderneemster. Het zit in mijn karakter om dingen anders te doen, grenzen op te zoeken. Ik breng mijn professionele kant samen met mijn rebelse kant om zo tot de perfecte balans te komen: De Straatdrukkerij!

  Oprichtster
  Michelle van de Wouw
  Meedenkers

  Veel mensen hebben me al op weg geholpen. Ook jouw mening is welkom! Heb jij advies over mijn producten, online kanalen of heb je ideeën over leuke printplekken? Ik hoor het graag! Stuur een mailtje naar info@destraatdrukkerij.nl

  Meedenkers
  Jouw naam
Bekijk hier onze video

Waarom de straatdrukkerij?

Innovatief

Toon je trots met een authentiek product en vertel het verhaal van jouw stad of dorp!

op maat

Wil je een ander product of een unieke opdruk? Dat kan! Stuur ons dan een mailtje.

Kwaliteit

We kiezen voor duurzame en comfortabele producten om aan jouw wensen te voldoen!

Bij het bezoeken van de website ga je akkoord met het gebruik van cookies, meer informatie vind je op: https://automattic.com/cookies/ Sluiten